evenementen september

Vrijdag 13 september: Filmavond met tapas om 20.00 uur op de Casa.
Deze avond wordt de film Wonder getoond. Wonder vertelt het verhaal over een 10-jarig jongetje, August Pullman genaamd, met een zeldzame aangeboren aangezichtsafwijking. Doordat August vele operaties heeft doorstaan, krijgt hij thuisonderwijs van zijn moeder. Zijn ouders besluiten hem echter naar een privéschool te sturen, maar niet iedereen is blij met mismaaktheid in hun midden.  De kosten voor deze filmavond en tapas voor leden: € 3,00 en voor introducees € 4,00.Aanmelden en betalen uiterlijk 11 september  bij de Gastvrouw/heer of per email: evenementenbestuur@ntvdenia.com.

Donderdag 19 september: Tournedos/Zalm maaltijd om 19.00 uur op de Casa.
Onze NTV chef-de-cuisine Hanneke heeft toegezegd om ons een culinaire tournedos- of zalm-maaltijd voor te schotelen. Dit culinaire evenement zal op elke 3e donderdag van de maand plaatsvinden gedurende het seizoen. De kosten: € 11,00 tournedos en € 8,00 zalm voor leden, € 13,00 tournedos en € 10,00 zalm voor niet-leden. Aanmelden en betalen bij gastvrouw/heer of per email: evenementenbestuur@ntvdenia.com. vóór 11 september. Dit i.v.m. de aankopen die gedaan worden.

WERELD PAELLA DAG.

vrijdag, 20 september, is uitgeroepen tot Wereld Paella Dag. Als Nederlands Talige Vereniging (NTV) te Denia, UNESCO’s gastronomische stad in hartje van de regio van de Paella, Valencia, verplicht het ons min of meer actie te ondernemen. Om deze redenen wordt er een maaltijd geserveerd met als hoofdschotel een Valenciaanse Paella, met een voor- en nagerecht. Het terras van de Casa Holanda en de bar zijn reeds om 12.00 uur open om belangstellenden getuige te laten zijn van de bereidingswijze van de Valenciaanse Paella. Omstreeks 14.00 uur wordt aangevangen met het voorgerecht. De recepten en diens bereidingswijzen worden op verzoek schriftelijk uitgedeeld. Bijdrage voor deze maaltijd is voor NTV leden € 8,00/pp en niet leden € 10,00/pp. Dit is exclusief de drankjes. Opgave voor deelneming, t/m woensdag 18 september, via de Gastvrouw/heer in de casa of per email: evenementenbestuur@ntvdenia.com.